Kiváló munkát végeznek a Makita fűnyírók

A téli időszak nagyon gyorsan elmúlik, és máris megint elő kell kerüljön a fészerből a Makita fűnyírók egy kivételes tagja, amivel gyors és precíz eredményt lehet elvégezni a gyep karbantartása terén. Érdemes kihasználni a még rendelkezésre álló heteket és körültekintően megismerkedni az egyedi álló kínálattal.

Elektromos és akkumulátoros Makita fűnyírók

Nagy kérdés, hogy pontosan milyen kivitelbe érdemes befektetni, hiszen az meghatározó a használat tekintetében. Az elektromos, kábeles Makita fűnyírók esetében előny, hogy nincs bekorlátozva a munkaidő, viszont a vezeték hossza nagyon meghatározó tud lenni a folyamat elvégzésesében. Az akkumulátoros rendszereknél ugyanakkor számolni kell a töltés időtartamával, valamint a megadott működési kapacitással.

Makita DLM382PT2 akkus fűnyíró

Mindenképpen megemlíthető páratlan előnyként ezen kivitel mellett, hogy csendes, nem rendelkezik káros anyag kibocsájtással és egyszerre viszonylag nagy, akár 560 négyzetméteres fűterület is karbantartható vele. Teljesen új dizájnt kapott és a műanyag motorháznak hála hihetetlenül könnyű. A vágásmagassága pedig 13 fokozatban állítható. Egyértelműen remek befektetés.

Makita ELM3720 elektromos fűnyíró

A 37 cm vágásszélességgel rendelkező 1400 Wattos ELM3720 elektromos fűnyíró segítségével gyerekjáték lesz a gyepfelület karbantartása. 3 fokozatú vágásmagasság állítási lehetőséggel és egy teljesen újratervezett tolókarral rendelkezik a könnyed irányíthatóság érdekében. A 40 literes fűgyűjtő tartályába bőven fér a zöld javakból, amiket utólag komposztálásra is könnyedén fel lehet használni

Megkönnyítik a munkát a Makita fűnyírók

Soha nem volt még ennyire egyszerű a kert rendben tartása, mint manapság, hála a kiváló Makita fűnyírók nyújtotta kényelemnek. Bármelyik kategóriából is választasz, a nyári időszakban nem fog problémát okozni a gyeptakaró egyenletes méretének a megtartása.