2000. január 1.

Ha szeretsz barkácsolni, és rendszeresen sok csavart hajtasz be például fába vagy műanyagba, akkor mindenképp az ütvefúrók közül érdemes választanod egyet. Ezeket a gépeket arra találták ki, hogy magas fordulatszámon, jó forgatónyomatékkal, gyorsan behajtsanak csavarokat mindenféle erőlködés nélkül. Ha eddig fúró csavarozóval csináltad ezt, akkor érdemes utánajárnod, hogy miért lennének előnyösebbek Számodra a minőségi Makita ütvefúrók.

2000. január 1.

 

Az egyszerűség és gyorsaság mindig adott lesz, ha prémium kialakítású Makita vagy Hikoki csavarbehajtó mellett döntesz. A lakás körül gyakran akad némi teendő, még akkor is, ha nem vagy szakember. Néhány csavart beszorítani nem okoz problémát kézi szerszámmal sem, de minek erőlködnél, ha van erre megfelelő felszerelés és mindez megfizethető áron?!

2000. január 1.

A téli időszak nagyon gyorsan elmúlik, és máris megint elő kell kerüljön a fészerből a Makita fűnyírók egy kivételes tagja, amivel gyors és precíz eredményt lehet elvégezni a gyep karbantartása terén. Érdemes kihasználni a még rendelkezésre álló heteket és körültekintően megismerkedni az egyedi álló kínálattal.

2000. január 1.

Egy teljes fal felépítése vagy felújítása gyerekjáték, ha a rendelkezésedre állnak a megfelelő gipszkarton szerszámok. Ezek leginkább a méretre igazítás, formázás és a rögzítés miatt számítanak nélkülözhetetlennek.